Pricing

Abonnementstyper

og priser

 • Mnd. Abonnement Privat
  Kr 500,-
  Abonnementet er personlig og inkluderer fri tilgang til lokaler og maskiner i åpningstiden, i tillegg til opplæring i maskiner og 20% rabatt på produksjontimer og eksterne kurs. 3 mnd bindingstid Abonnementet inkluderer ikke produksjonstid. Ønsker man å produsere for salg gjelder egne timesatser og dagspass. Se "Produksjon timer" og "Produksjon Dagspass".
 • Mnd. Abonnement Student
  Kr 375,-
  Abonnementet er personlig og inkluderer fri tilgang til lokaler og maskiner i åpningstiden, i tillegg til opplæring i maskiner og 20% rabatt på produksjontimer og eksterne kurs. 3 mnd bindingstid OBS. Abonnementet inkluderer ikke produksjonstid. Ønsker man å produsere for salg gjelder egne timesatser og dagspass. Se "Produksjonstimer" og "Produksjonspass".
 • Mnd. Abonnement Industri
  Kr 1800,- eks. mva
  Abonnemanget er personlig og inkluderer fri tilgang i åpningstiden, opplæring i maskiner og 20% rabatt på produksjontimer og eksterne kurs. 3 mnd bindingstid OBS. Industri abonnement inkluderer ikke maskintid. Se egne timesatser og dagspass under "Produksjonstimer" og "Produksjonspass".
 • Mnd. Abonnement Industri Fast Kontor
  Kr 3800 eks. mva
  Dette abonnementet reserverer deg fast kontorplass. Abonnementet er personlig og inkluderer fri tilgang i åpningstiden, opplæring i maskiner og 20% rabatt på produksjontimer og eksterne kurs. 3 mnd bindingstid OBS. Industri abonnement inkluderer ikke maskintid. Se egne timesatser og dagspass under "Produksjonstimer" og "Produksjonspass".
 • Mnd. Abonnement Familie
  Første familiemedlem: kr. 500 Påfølgende familiemedlemmer: kr. 250 (Nedre aldersgrense 16 år. Barn under 16 er kun tillatt i følge med forelder.) Abonnementene er personlig inkluderer fri tilgang til lokaler og maskiner i åpningstiden, i tillegg til opplæring i maskiner og 20% rabatt på produksjontimer og eksterne kurs. 3 mnd bindingstid OBS. Abonnement inkluderer ikke produksjonstid. Ønsker man å produsere for salg gjelder egne timesatser og dagspass. Se "Produksjonstimer" og "Produksjonspass".
 • DropIn Coworking Time
  Kr 30,-
  (Inkluderer ikke verkstedtilgang)
 • DropIn Coworking Dagspass
  Kr 150,-
  (Inkluderer ikke verkstedtilgang)
 • Produksjon Time
  Kr. 280,-
  Kun for abonnenter. (20% rabatt for abonnenter, krever gjennomført opplæring). Produksjonstimer er tilgjengelig man-fre fra 08.00-17.00. Behov utover dette må avtales på forhånd.)
 • Produksjon Dagspass
  Kr. 1200,-
  Kun for abonnenter. (20% rabatt for abonnenter, krever gjennomført opplæring). Produksjonsdagspass er tilgjengelig man-fre fra 08.00-17.00. Behov utover dette må avtales på forhånd.

Behov For Å Få Noe Produsert?

Vi leverer konsultasjon og oppdrag per time. Stikk innom eller Ta kontakt for pris.

Åpningstider

Man-Tir: 08.00 – 16.00
Ons-Tor: 08.00 – 22.00
Fredag: 08.00 – 16.00
Lørdag: 11.00 – 16.00