Når?

Moss Skaperfestival – 25.-27. august

Torsdag og fredag kl 09.00-13.00 – skolebesøk (krever påmelding)
Lørdag kl 11.00-15.00 (åpen for alle)

Hva?

En skaperfestival er en festival der alle – oppfinnere, kunstnere, forskere, hackere, håndverkere og hjemmemekkere – kan vise fram hva de har laget.

Er du glad i å fikse, skape eller leke kreativt? Vi fyller Moss bibliotek og Verket FabLab med spennende utstillere og ulike aktiviteter. Som utstiller får du en unik mulighet til å vise fram deg selv og din oppfinnelse, eller det du skaper, samt treffe andre skapere, utveksle ideer og tips – og ikke minst være en inspirasjonskilde for andre.

Som besøkende på Skaperfestivalen 2022 kan du utforske alt det spennende som utstillerne har laget og vist frem. Her settes kreativiteten i sving og tankene i høygir. Kanskje du plutselig hører ditt eget «Eureka!» ljome dypt inni amygdalaen?

Nå er programmet klart!

Program

Captain Credible (med micro:bit-orkester) kommer. Frida Tørring (hun har laget sin egen romdrakt!) kommer. Dette blir moro!

Og er du nysgjerrig på hvordan du kan lage dine egne kostymer og «props», må du ikke gå glipp av den fantastisk spennende introduksjonen til Cosplay som Liana og Marion Christine har planlagt. Å kle seg ut går aldri av moten!

MakeKit
Bygg en såpeboblemaskin med en micro:bit. Alle kan få det til: Bubblicious – Bli kjent med grunnleggende koding, motorer, servoer og LED i dette verkstedet der du kan lage en automatisert såpebobleblåsemaskin!

Ikke minst blir det en rekke forskjellige aktiviteter og verksteder:

  • 3D-printing
  • Vinylkutting
  • E-tekstil
  • Lodde din egen diskokule
  • Kumihimo
  • Barneverksted
  • Smoothie-sykkel

Vi ses i slutten av august!

Direktelink til eventet: https://www.inspiria.no/besok/arrangementer/skaperfestivalen-2022/