Kodeklubben Moss

Kodeklubben Moss er et gratis fritidstilbud til barn og unge i Mosseregionen. Vi arrangerer kodekvelder for barn og unge i alle aldre og holder til på Verket FabLab i Moss sentrum.

I samarbeid med Tekna avd. Moss vil vi ha koding inn i skole og SFO. Bytårnet- og Nøkkeland skole kjører pilotprosjekt på dette i skoleåret 2016/2017. Konseptet er å gi et tilbud til 4.trinns elever, som en aktivitet på SFO, som holdes av ungdomsskole elever. Ungdomsskole elevene får en kursdag for å gjøre seg kjent med veileder- og elevheftet. Vi ønsker å utvidet tilbudet til å gjelde hele Mosseregionen på sikt.

Kodeklubben Moss holder til hos Verket FabLab. Vi har sammenfallende interesser og arrangerer ulike eventer sammen. Verket FabLab beriker Kodeklubben med tilgang til lokaler, maskiner og mennesker med samme interesse, noe vi setter stor pris på.

Alle aktiviteter blir publisert på Kodeklubben Moss sin facebook side i tillegg til her på hjemmesiden vår. Lik facebook siden vår og hold deg oppdatert. Vi anbefaler også at dere følger Verket Fablab på sosiale medier, der kommer det mange spennende eventer fremover.

Vi trenger frivillige som vil være med å gjøre dette til virkelighet. Om du kan koding eller ikke er ikke viktig! Vi trenger alle typer støttespillere. Ønsker du å drive med frivillig arbeid og har et brennende ønske  om å gjøre dagens unge om fra forbrukere til skapere med teknologien som verktøy? Da er Kodeklubben Moss stedet for deg. Det er supert om du vil være med å lære bort og være en engasjert voksen!

Ta gjerne kontakt med våre koordinatorer om dere har noen spørsmål om Kodeklubben Moss.

Du finner også Kodeklubben på Facebookside