DataDrage

Det tok femogseksti år (ish) men endelig lagde jeg noe på 3D-printeren!

Etter litt nettsøking kom jeg over et bildet av en drage som hodt seg fast i kanten av dataen din og jeg elsket ideen og bestemte meg for å printe den ut selv!


Det tok nøyaktig 12 timer for maskinen å printe ut alle delene til dragen. Jeg lot den derfor bare jobbe i fred mens jeg gjorde andre ting og kom innom fra tid til annen for å se hvordan det gikk.


Etter at alle delene (Hode, hale, kropp & vinger) var printet ut var det på tide å kutte bort all ekstra plast maskinen hadde lagt til for å støtte opp selve delene. Dette tok mye arbeid og nå er det plastikkbiter overalt! Men det blir sikkert borte med litt støvsuging så det var ikke noe stort problem.


Da kom tiden for å lime sammen alle delene! Jeg har aldri vært en tålmodig person så å vente på at limet skulle tørke var en utfordring, men ikke en jeg ikke klarte å overkomme!


Da var den limt sammen og nå har jeg en liten drage som kan passe på dataen min! Den er for øyeblikket litt for feit til å holde seg fast, men jeg jobber med saken så den vil nok klare og holde seg fast uten hjelp snart!

Link til å laste ned filene: Drage!

-Synnøve;-)

Comments are closed.